Siirry sisältöön
120,00 € / 9 h

Kauppias

Karkausmäen Kammari info@karkausmaenkammari.net +358(0)44-23 83 943 Y-tunnus: 2707410-6 Kauppiaan ehdot

Paina paljaat varpaasi sammaleeseen, astu metsän syliin

Lepää luonnon rauhoittavassa vehreydessä keinuen

Tunne lämmin yhteys

Anna ja ota vastaan huolenpitoa ja hoivaa

Löydä luovuutesi ja ikiaikaisen itsesi äärelle

Salli itsesi vastaanottaa kaikki se hyvä, minkä olet ansainnut

Sielunpesä on meidän jokaisen sisällä oleva paikka, johon minuus rakentuu ja muokkaantuu elämän kokemusten ja oppiläksyjen mukaan. Se on se herkin, aidoin ja oikein versio itsestä, se jota pitää varjella ja suojella.

Tämä Sielunpesä-päiväretriitti on tarkoitettu juuri sen oman pesän tunnistamiseen ja suojeluun. Se on kuin rauhoittava keidas, johon voit pysähtyä lepäämään, nauttimaan luonnosta, valjastamaan luovuutesi ja kohtaamaan muita ihania, jotka jakavat kanssasi saman kaipauksen näitä ravitsevia asioita kohtaan.

Päivän ohjelma klo 10-19

Päivä aloitetaan klo 10 yhteisellä taianomaisella piirillä ja aloitusseremonialla alkumaljoineen tunnelmallisessa Karkausmäen kammarin glamping-teltassa.

Päivän aikana pääsemme myös antamaan ja vastaanottamaan lahjan: valmistamme toisillemme kauniit Luonnotar-kampaukset tai mieltymysten mukaan lahja voi olla myös kukkaseppele tai -kimppu.

Ravitseva ja aisteja hivelevä lounas nautitaan laavulla, säiden salliessa tulen loimun äärellä.

Tärkeänä osana päivää on lepääminen ja luonnosta voimaantuminen, joten lounaan jälkeen voimme kömpiä lepäämään ja nauttimaan olostamme metsään ripustettuihin riippumattoihin, omiin pesiimme.

Levon jälkeen pääsemme työstämään savea ja löytämään sen avulla tärkeitä viestejä sisimmästämme. Tämän jälkeen hiljennymme kirjoitustehtävän äärelle samalla metsäistä teetä maistellen.

Luovuusharjoitteiden jälkeen palaamme jälleen yhteiseen piiriin suloisen, mutta voimakkaan jalkakylpyseremonian ääreen.

Jalkakylpyseremonian jälkeen voimme jakaa sen mitä haluaa nousta jaettavaksi ja tämän jälkeen sulkea piirin. Päivän ohjattu osuus päättyy tähän noin klo 17.

Loppupiirin jälkeen on hetki omaa aikaa omassa pesässä lepäämiseen, syömiseen ja mietiskelyyn ennen saunaa ja paljua. Voit nautiskella itse tuomiasi eväitä tai mikäli haluat tilata ruokaa omakustanteisesti, voit tehdä tilauksen täältä: https://karkausmaenkammari.johku.com/fi_FI/evasta-illan-paalle

Päivän päätteeksi nautimme Karkausmäen kammarin pihasaunan leppoisista löylyistä, paljun hemmottelevasta lämmöstä ja toistemme huippuseurasta. Sauna ja palju ovat lämpöisenä klo 17-19.

Sijainti ja tilat

Tapahtumamme järjestetään Pohjoisessa Keski-Suomessa, Kinnulassa, tunnelmallisen Karkausmäen kammarin luonnonläheisissä tiloissa. Käytettävänämme on lämminhenkinen glamping-teltta, laavu sekä jokaiselle oma riippumatto hyttysverkkoineen ja sateen sattuessa myös sadesuojineen. Ilta huipentuu perinteisen ulkosaunan löylyihin ja paljuun. Myös Karkausmäen kammarin majatalon tilat (wc:t ym) ovat käytettävissämme.

Karkausmäen kammarin nettisivut löytyvät täältä: karkausmaenkammari.net

Osoite: Lestijärventie 375, 43900 Kinnula

Hinta

Hinta 120€ sisältää: päivän aktiviteettien ohjaukset ja materiaalit, lounas, tee, sauna ja palju

Päivääsi kannattelevat

Heidi Pasanen, Taidekuiskaaja

Taidekuiskaajan eli Heidi Pasasen sielunpesä on muokkaantunut matkalla pienen maalaiskylän tytöstä ohjaus-, valmennus- ja koulutusalan ammattilaiseksi. Luovuus on pesäni ydinmateriaali, joka on kietoutunut vahvaksi tukirungoksi mm. muotoilija- ja taidekasvatusopintojen ja lähes 20 vuoden työkokemuksen myötä ihmisten oivalluttamisen parissa. Elämänoppiläksyt ovat kasvattaneet herkkyyttäni ja auttaneet minua karsimaan pesästäni turhaa täytettä ja luovuutta tukkivaa energiaa. Viime vuosina pesääni onkin löytynyt vahva henkisen kasvun säie, jota seuraamalla löysin tieni Reiki-Masteriksi ja Kukkaterapia-kanavoijaksi. Ilolla ja ylpeydellä tutkailen pesääni tässä vaiheessa ja odotan jännityksellä, että mitä kaikkea sinne mahtaakaan vielä täytteeksi tulla. Olen kiitollinen, että saan olla Sielunpesänrakennusmestarina tällä päiväretriitillä ja teen parhaani, että jokaisen sielunpesä saa sen rakennusrauhan ja ne materiaalit, joita kukin rakentaja juuri tässä hetkessä tarvitsee. 

taidekuiskaaja.fi

Marja Suominen, Löytöläntytär

Olen kinnulalainen hoitaja, luonnonlapsi ja elämän loputtomien ihmeiden ihmettelijä ja kokija. Rakastan luontoa ja siihen kätkeytyviä salaisuuksia ja tarinoita niin kuin myös joka päiväisessä arjessa esiintyviä pieniä suloisia juhlan aiheita. Nautin levosta, kiireettömyydestä ja tyhjästä tilasta tekemisen väleissä sekä tauoista sanojen välissä.

Työkalujani ovat läsnäoleva kohtaaminen, lempeä kosketus, tarinat, laulu, sekä kehärumpu.

loytolantytar.fi

Yöpyminen

Kammarille on mahdollista jäädä myös yöpymään, mikäli haluat jäädä nauttimaan näistä päivän ihanista energioista.

Yöpymismahdollisuudet Karkausmäen kammarilla tämän tapahtuman osallistujille ovat:

  • omilla yöpymisvälineillä yöpyminen glamping-teltassa tai laavulla (sisätilojen keittoö ja vessat käytettävissä) 20 € / hlö (aamupalakori 12 € / hlö)

  • 2 hengen huoneessa 50 € / hlö sis. aamiaistarvikkeet

    Varaa majoitus ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan 18.8.2023 mennessä

Lisätiedot: marjakristiinasuo@gmail.com / 0405212551