Siirry sisältöön
350,00 € / 3 h

Odottavan äidin juhla on taianomainen ja sisarellinen, kiireetön juhla lasta odottavalle äidille ja hänen ystävilleen. 
Ohjaajana ihana Löytöläntytär♡

Juhlaa vietetään tunnelmallisessa ja kodikkaassa ympäristössä Karkausmäen Kammarilla. 
Löytöläntytär Marja, ohjaa juhlan lempeästi ja jokaisen ystäväporukan erityispiirteet ja toiveet huomioonottaen. 
Aivan ensiksi odottavalle äidille tehdään upea kukkasin koristeltu Luonnotar - kampaus. Tämän jälkeen keräännymme naistenpiiriin, jossa jutustellaan ja mahdollisesti myös herkutellaan (kts. lisätiedot) ja jaetaan itsestämme sen verran mitä kukin tässä hetkessä on halukas kertomaan. Keskustelu on vapaamuotoista, mutta sitä ohjataan hieman päivän teemaa kohti. Piirissä valmistamme myös yhteisen kylpysuolan, johon jokainen voi lisätä oman ainesosansa toiveen kera. Kylpysuolan voitte käyttää illalla jalkakylvyissä saunan lämmössä tai jokainen voi viedä kotiin kylpysuolaa myöhemmin käytettäväksi. 

Naistenpiirin jälkeen odottavalle äidille on luvassa n. puolen tunnin mittainen hemmotteluhoito, jonka aikana ystävät saavat valmistaa hänelle ihanan yllätyslahjan. 

Lopuksi odottavasta äidistä (haluttaessa ystävien kera) otetaan valokuvat muistoksi ihanasta voimaannuttavasta hetkestä. 

Tämän jälkeen saatte halutessanne jatkaa iltaa ystävien kesken ulkosaunan lempeistä löylyistä sekä kylpytynnyrin hellivästä syleilystä nauttien.

Juhla varattavissa sauna ja kylpytynnyri lämmitettynä hintaan 450€ tai ilman saunaa 350€.
Jos varaat myös saunan ja kylpytynnyrin juhlan lisäksi,
laita koodi SAUNA alennuskoodikenttään.
Ruokailut päiväänne voitte varata kauttamme tai voitte myös tuoda omat tarjottavat mukananne. Maksimiosallistujamäärä 15 henkeä. Ilmoitathan ryhmänne koon lisätiedot-kohdassa. 

Juhlaa ei tarvitse maksaa heti, vaan lähetämme laskun noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisää Löytöläntyttärestä osoiteessa loytolantytar.fi

Varaa myös