Siirry sisältöön
Odottavan äidin juhla Karkausmäellä
[]
270,00 € / 2 h

Kauppias

Karkausmäen Kammari info@karkausmaenkammari.net +358(0)44-23 83 943 Y-tunnus: 2707410-6 Kauppiaan ehdot

Odottavan äidin juhla on taianomainen ja sisarellinen, kiireetön juhla lasta odottavalle äidille ja hänen ystävilleen. Juhla lähentää ihanalla tavalla ystäviä ja on erinomainen mahdollisuus osoittaa sisarellista tukea toinen toiselleen.

Juhla räätälöidään jokaisen odottavan äidin ja hänen ystäväporukkansa mukaan erityistoiveet huomioon ottaen. Kuinka paljon aikaa haluatte käyttää ohjattuun Odottavan äidin juhlaan? Haluatteko kenties ostaa myös ruokatarjoitut kauttani? Haluattekosauna ja paljuilla juhlan päätteeksi? Tällaiset asiat määrittelevät lopullisen hinnan.

Odottavan äidin juhlan "peruspaketin" hinta sisältää:

-Luonnotar -kampaus kukkasineen odottavalle äidille

-Sisarellinen ohjattu kaunis naistenpiiri oraakkelikorttien äärellä jutustellen. Ohjaan keskustelua lempeästi ja kevyesti päivän aiheeseen, ystävyyteen ja lapsen odotukseen. Piirissä jokainen saa jakaa sen verran kuin on tässä hetkessä valmis ja halukas jakamaan.

-Yhteisen lahjan valmistaminen odottavalle äidille

-Tuoksuvan villiyrttikylpysuolan valmistaminen jaettavaksi kaikkien osallistujien kesken

-Naistenpiirin somisteet ja materiaalit, materiaalit odottavan äidin lahjaan sekä villityrttikylpysuolan valmistamiseen.

-Ohjaajan matkakulut Kinnulan alueella

-Juhlan kesto n. 1,5-2 tuntia

Ohjelmaan voidaan sisällyttää myös mm. hemmotteluhoitoja, äänimatkaa kehärummun ja laulun kera, voimaannuttavaa valokuvaushetkeä luonnossa sekä sauna ja kylpytynnyri lämmitettynä.


Ruokailut päiväänne voitte varata kauttamme tai voitte myös tuoda omat tarjottavat mukananne. Maksimiosallistujamäärä 15 henkeä. Ilmoitathan ryhmänne koon lisätiedot-kohdassa. 

Juhlaa ei tarvitse maksaa heti, vaan lähetämme laskun noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisää Löytöläntyttärestä osoiteessa loytolantytar.fi