Siirry sisältöön
Löytöläntytär

Hei! Ihanaa että olet löytänyt palveluideni pariin!

Olen kinnulalainen hoitaja, luonnonlapsi ja utelias maailman tutkailija Marja Suominen, eli Löytöläntytär.

Rakastan tarinoita, luontoa, arjen juhlavuutta ja elämän pieniä ja suuria ihmeitä.

Toivon että saan johdattaa myös sinut taianomaisiin hetkiin palveluideni avulla. 

Palveluistani löytyy ihania hemmotteluhierontoja, elämyksellisiä kylpyseremonioita, äänimatkoja sekä erilaisia suloisia luontohetkiä: luontojoogaa ja tarinallisia retkiä metsänhenkien maille. 

Hierontojen avulla pystyt astumaan syvään rentouden ja hyvänolon tilaan, jolloin kehosi saa päästää irti stressistä ja kireyksistä ja vastaanottaa hyväksyvää hoivaa ja kosketusta.

Kylpyseremoniat ovat upeita, taianomaisia tilaisuuksia juhlistaa elämää joko jalkakylpyinä ryhmän kesken tai sitten ylellisenä kokokylpynä aivan itseesi keskittyen. Kukkasin koristeltu kylpy, kauniin intention kera valmisteltu kylpysuola sekä kokemusta syventävä äänimatka kehärummun ja laulun kera on ikimuistoinen kokemus!

Äänimatkat ja retket metsänhenkien maille ovat koskettavia, mielikuvitusta ruokkivia hetkiä, jotka muotoutuvat aina kulloisenkin ryhmän näköisiksi ja soveltuvat sekä perheen pienimmille että suurimmille.

Teen hoitoja pääsääntöisesti perjantaisin Kinnulan keskustassa Kulttuuri-Kulman tiloissa (keskustie 38). Kivijärvellä, Hannunkiven lomakylässä teen hoitoja keskiviikkoisin ja torstaisin. Kylpyammeeni sijaitsee kotonani Kinnulan Hiilingillä, joten seremoniakylvyt toteutetaan siellä. Retket, äänimatkat ja jalkakylpyseremoniat voidaan järjestää asiakkaan toiveen mukaan tai asiakkaan kanssa yhdessä valitussa kohteessa.

Löydä luontoosi. Se virtaa syvällä sisimmässäsi ja kaikkialla ympärilläsi. Voit löytää sen levon ja rentoutuksen tilassa, kehosi ja alitajuntasi herkkinä viesteinä, sekä puiden, sammalmättäiden ja metsälampien kuiskauksissa.

Toivottavasti kohdataan pian! <3

 

-Marja