Siirry sisältöön
Odottavan äidin juhla
165,00 € / 2 h

Tuoteoptiot

Kauppias

Löytöläntytärloytolantytar@gmail.com0405212551Y-tunnus:2631182-7Kauppiaan ehdot

Odottavan äidin juhla on taianomainen ja sisarellinen, kiireetön juhla lasta odottavalle äidille ja hänen ystävilleen. Juhla lähentää ihanalla tavalla ystäviä ja on erinomainen mahdollisuus osoittaa sisarellista tukea toinen toiselleen.

Juhla räätälöidään jokaisen odottavan äidin ja hänen ystäväporukkansa mukaan erityistoiveet huomioon ottaen. Kuinka paljon aikaa haluatte käyttää ohjattuun Odottavan äidin juhlaan? Missä juhla pidetään? Haluatteko kenties ostaa myös ruokatarjoitut kauttani? Tällaiset asiat määrittelevät lopullisen hinnan.

Odottavan äidin juhlan "peruspaketin" hinta sisältää:

-Luonnotar -kampaus kukkasineen odottavalle äidille

-Sisarellinen ohjattu kaunis naistenpiiri oraakkelikorttien äärellä jutustellen. Ohjaan keskustelua lempeästi ja kevyesti päivän aiheeseen, ystävyyteen ja lapsen odotukseen. Piirissä jokainen saa jakaa sen verran kuin on tässä hetkessä valmis ja halukas jakamaan.

-Yhteisen lahjan valmistaminen odottavalle äidille

-Tuoksuvan villiyrttikylpysuolan valmistaminen jaettavaksi kaikkien osallistujien kesken

-Naistenpiirin somisteet ja materiaalit, materiaalit odottavan äidin lahjaan sekä villityrttikylpysuolan valmistamiseen.

-Ohjaajan matkakulut Kinnulan alueella

-Juhlan kesto n. 1,5-2 tuntia

Juhla voidaan järjestää myös esimerkiksi Karkausmäen kammarilla, lue lisää täältä

Ohjelmaan voidaan sisällyttää myös mm. hemmotteluhoitoja, äänimatkaa kehärummun ja laulun kera, voimaannuttavaa valokuvaushetkeä luonnossa yms. Voin myös toimittaa juhlaan tarjoiluja yhteistyökumppaneideni kautta ja auttaa juhlapaikan etsimisessä mikäli tällaiset ovat tarpeen. Mikäli juhla järjestetään Kinnulan ulkopuolella, lisätään hintaan myös ohjaajan matkakulut.

Ota yhteyttä: loytolantytar@gmail.com tai 0405212551 ja suunnitellaan yhdessä teille täydellinen, ihana Odottavan äidin juhla.